06.12.2023
Почетна / Градина / Градина на кров во строгиот центар на Скопје (Фото)

Градина на кров во строгиот центар на Скопје (Фото)

Дизајнот е на Хорти Експерт Груп, а локацијата е во строгиот центар на Скопје

Види

Кактус Кралица на ноќта – Selenicereus

Кралицата на ноќта раѓа црвени плодови што се сметаат за вистински деликатес. Интересното име потекнува …