Почетна / Градина / Вести / Господарот на балканските планини: Балканскиот рис плени со својата убавина

Господарот на балканските планини: Балканскиот рис плени со својата убавина

Балканскиот рис кој е еден од најзагрозените подвидови во светот е фотографиран од 8-та студиска сесија 2019-21 во Националниот парк Бјешкет е Нaмуна.

Се надеваме дека во тековната состојба со СОВИД-19 овие ретки слики ќе донесат топлина и уживање во вашите срца, се вели во пораката на ЕРА .

ЕРА / BLRP

Види

Со вода и суво грозје ќе ги исфрлите сите отрови од телото за само четири дена (рецепт)

Црниот дроб е голем орган во нашиот организам кој се наоѓа во горниот дел од …