Почетна / Градина / Животни / Големите мачки кои беа ослободени од циркус – и ги започнуваат своите први чекори во новиот живот

Големите мачки кои беа ослободени од циркус – и ги започнуваат своите први чекори во новиот живот

Овие големи мачки беа ослободени од циркус – и ги започнуваат своите први чекори во новиот живот.

 

Види

Видео: Пораснала со горили, а погледнете како изгледала средбата 12 години подоцна кога повторно се сретнуваат

Фондацијата Aspinall се грижи за горилите и работи на тоа повторно да ги вратат во …