01.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Гинисов рекорд: Кучето со најдолгите уши во свет!

Гинисов рекорд: Кучето со најдолгите уши во свет!

Харбор е кучето кое според Гинисовата книга на рекорди ги има најдолгите Уши.

Тие се долги цели 34,29 сантиметри. Е ова е за почит:)

Види

Започнува аплицирањето за финансиска поддршка за производителите на поледелски култури

Започнува аплицирањето – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите …