Почетна / Градина / Ги заслепува гостите: Погледнете како изгледа градината со орхидеи во Лонгвуд

Ги заслепува гостите: Погледнете како изгледа градината со орхидеи во Лонгвуд

Повеќе од 7.000 орхидеи од сите форми и бои ги заслепуваат гостите во брилијантни дисплеи низ Лонгвуд градините во текот на годинашната „Орхидеја Екстраваганција“.

„Нашите градинари сега работат напорно за да им дадат најголема грижа на нашите примероци од орхидеи. Во меѓувреме, нашата куќа со орхидеи е повеќегодишен фаворит, која прикажува скоро 300 орхидеи за спектакуларна, целогодишна боја.

Погледнете како изгледаа куќата полна со орхидеи во градините Лонгвуд:

Види

Жива ограда која секој би ја посакал: Со”Црвениот Робин” заградете се на најпрефинет начин

Фотинијата „Photinia“ е популарна зимзелена грмушка со светли зелени лисја, а додека се млади пуштаат …