19.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале кога бил мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале кога бил мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …