Почетна / Градина / Животни / Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале како мал – Погледнете што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале како мал – Погледнете што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Џон Рендал и Ајс Берг после одгледувањето на ова младо лавче, го пуштиле во дивата Африка.

После година дена парот се одлучил да го посетат, во дивината.

Иако постоело предупредување дека тој нема да ги препознае и дека ова е опасна идеа, тие сепак отшиле. Погледнете го моментот на препознавање:)

За видеото на следната страна

Види

На радио пуштија омилена песна на еден волчјак – Погледнете ги неговите движења

Нема ништо подобро од тоа да го споделите вашиот дом со прекрасно куче. И ако …