Почетна / Градина / Вести / Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале како мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Ги предупредиле да не го посетат лавот што го одгледале како мал – Еве што се случило кога го виделе во дивината (видео)

Џон Рендал и Ајс Берг после одгледувањето на ова младо лавче, го пуштиле во дивата Африка.

После година дена парот се одлучил да го посетат, во дивината.

Иако постоело предупредување дека тој нема да ги препознае и дека ова е опасна идеа, тие сепак отшиле. Погледнете го моментот на препознавање:)

За видеото на следната страна

Види

Од кога се применува земјоделието и кој е најстариот познат зеленчук

Земјоделство за прв пат се применува уште пред 10.000 години, што значи првите зеленчукови градини …