Почетна / Градина / Фрлале шут во Дојран – Кога ги опоменале да не го прават тоа следело закана по живот!

Фрлале шут во Дојран – Кога ги опоменале да не го прават тоа следело закана по живот!

Често сме пишувале за Дојран и неговата убавина, бидејќи навистина се одвојува од останатите места во нашата земја. Но, ако се решите да прошетате во локалната природа позади викендичките во елитната населба Сретеново, ќе градежен шут, отпад, санитарии од локалните викендици и што ли уште не. Шутот стои со години и досега никој не покренал иницијаитва за нејзино расчистување. Инаку оваа локација е од големо историско значење за регионот каде биле водени и најжестоките битки за време на првата светска војна.

Види

Идеи за мини градини во стаклени шишиња

Преубави идеи со мини градини во стаклени шишиња