Почетна / Градина / Хортикултура / ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани

ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани

Претходната недела пишувавме за предностите при купување на повеќегодишни декоративни аранжмани. Споменавме дека тие се поотпорни и траат подолго за разлика од цветните сезонски аранжмани со растенија. Освен тоа со нив изборот е неограничен и може да се комбинираат многу подобро.

Градинарскиот центар ФОЈА ја збогати понудата на повеќегодишни декоративни аранжмани. Погледнете дел од нив, а од центарот ви стојат на располагање за дополнителни аранжмани по сопствен избор.

 

Види

14 примери за дизајн на ковани огради кои изгледаат преубаво

14 примери за дизајн на ковани огради кои изгледаат преубаво