Почетна / Градина / Фати змија, па почна да и дува во глава: Таа не се шегуваше, па еве како му врати

Фати змија, па почна да и дува во глава: Таа не се шегуваше, па еве како му врати

Едно момче фати змија и очигледно сакаше да си поигра со неа, па започна да и дува во нејзината глава.

Змијата се обидуваше да го гризне, и на крајот успеа. Погледнете го видеото, ако имате:

Види

Влезот треба да биде добро нагласен: Накратко за влезовите и зелените површини околу нив

Влезот треба да биде добро нагласен и да создаде чувство на гостопримство. Ова може да …