Почетна / Градина / Вести / Еве што се случува кога со бушилица сакате да отстраните трупец (Видео)

Еве што се случува кога со бушилица сакате да отстраните трупец (Видео)

„John Deere 8100“ е бушилица за бушење земја, но како што може да видите, таа исто така може да послужи и за отстранување трупци. Погледнете:

Види

Како правилно да ги употребуваме минералните ѓубриња

Употребата на минералните ѓубриња е ефективно средство за управување со плодноста на почвата и производството …