19.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Еве го „Шарко“ двојно поголем од сопственикот (Видео)

Еве го „Шарко“ двојно поголем од сопственикот (Видео)

„Шарко“ поголем од своите газди:

Види

Неговата душа e полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Кога душата ти е полна со љубов: Тој извозе од Калифорнија до Њујорк за да …