Почетна / Градина / Вести / Есенска декорација на балконот – неколку прекрасни идеи

Есенска декорација на балконот – неколку прекрасни идеи

Иако веќе е есен, балконот може да остане полн со прекрасни бои и во наредните месеци.

Раскошната сезона располага со неверојатни цвеќиња, украсни грмушки и треви.

Во есента доминираат портокалово-жолтите тонови – не само кај цвеќињата, но и кај користените додатоци.

Особено пријатни се керамичките садови и јаркожолтите чаршафи. Тие совршено се комбинираат со последните зелени, црвени и жолти лисја.

Ако се прашувате како да го украсите балконот, проверете ги овие неколку прекрасни идеи:

Види

Индексот на цените во земјоделството кај инпутот е зголемен за 8.2 %, а кај аутпутот се бележи зголемување од 2.1 %

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените во земјоделството во септември 2018 …