Почетна / Градина / Екстрактот од ова дрво е 10 000 пати посилен убиец на ракот од хемотерапијата

Екстрактот од ова дрво е 10 000 пати посилен убиец на ракот од хемотерапијата

Гравиолата е 10 000 пати посилен убиец на клетките на ракот од адриамицинот кој ги убива и здравите клетки. За разлика од него гравиолата има изборен цитоскопичен ефект против клетките на ракот и ги убива само нив, а здравите клетки остануваат живи. Адриамицинот е силно токсичен и е наречен црвениот ѓавол, бидејќи има црвена боја и има страшно несакани ефекти.

Зошто сепак научниците молчеле досега? Дрвото гравиола е познато со антираковите својства за прв пат од 1976 година, кога почнаа да прават серија тестови и ги докажаа лековитите својства. За некое време тие изумираат, бидејќи научниците биле шокирани од најефикасните својства и не поверувале на резултатите, велат од списанието Nutrition and Cancer. Natural news велат дека фармацевтската мафија е виновна, бидејќи заработуваат милијарди долари од истражувачката работа за борба против ракот и неговиот третман. Секоја година умираат од рак 8 милиони луѓе во светот.

Тајните општества како Масоните, Илуминатите и други, ги контролираат и фармацевтските индустрии и не им е профитабилно да губат профит од евтини природни методи за лекување на ракот, и на други болести.

Тие се во основата на сите заговори против човештвото. Нивната цел е да доведат до еден нов светски поредок и да го намалат населението на земјата и да ги претворат во сиромашни и економски зависни личности, а потоа да воведат закони кои ќе бараат обожување на религиозен систем, и ќе влијае на слободата на совеста и верата на луѓето според претскажаното во Библијата.

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …