Почетна / Градина / Едноставен трик: Како сами да направите висечка кошница (Видео)

Едноставен трик: Како сами да направите висечка кошница (Видео)

Како сами да направите висечка кошница? Погледнете го видеото и се ќе ви стане јасно :

 

Види

Градинарството и готвењето штитат од деменција

Градинарството, готвењето, групните активности и дискусии можат да го забават развојот на деменцијата, покажува анализата …