Почетна / Градина / Двор во Скопје, дело на Хорти Експерт МК (Фотографии)

Двор во Скопје, дело на Хорти Експерт МК (Фотографии)

Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат многу креативни начини и интересни идеи на уредување, кои ќе му дадат одлична естетика на дворот.

Во галеријата погледнете како најдобрите кај нас во оваа област Хорти Експерт МК уредија двор. Пролетта е идеален период за хортикултурно уредување на дворовите, сеедно дали е тоа семеен општествен или стопански. Изборот е од голема важност, а ние препорачуваме уредувањето да го препуштите на овие стручни лица.

Види

Храна која доведува до предвремено стареење

Шпанскиот нутриционист Хелен де ла Фуенте Хидалго откри како да се избегне предвремено стареење. „Кога …