Почетна / Градина / Вести / Дуќанчето Деко симболично означи заокружување на фазата од првите 18 години: ја презентира најновата колекција Геоди

Дуќанчето Деко симболично означи заокружување на фазата од првите 18 години: ја презентира најновата колекција Геоди

На четвртото издание на Fashion& Lifestyle настанот во МОБ, Дуќанчето Деко симболично означи заокружување на фазата од првите 18 години: ја презентира најновата колекција Геоди.

Секоја геода е своевидно ремек дело на природата кое внесено во ентериерот на нашиот животен и работен простор дава хармонична енергија, посебно естетско искуство и освестување на чувство за вечноста!

„Со нив ја започнавме својата маледонска кариера во далечната 2001 ва година. Потоа следеа години на работа и брендирањето на Македонскиот Рубин, за денес повторно да се поврземе и да ги ревитализираме корените на нашите почетоци“, вели Деан Шкартков – ДЕКО!

 

Види

Двор во Скопје, дело на Хорти Експерт МК (Фотографии)

Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат …