20.05.2022
Почетна / Градина / Дрво што размислува: Античко маслиново дрво во Италија старо преку 1500 години (Фото)

Дрво што размислува: Античко маслиново дрво во Италија старо преку 1500 години (Фото)

Дрвото кое размислува – Античкото маслиново дрво во Пуглиа, Италија е старо преку 1500 години

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …