06.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Дрво кое размислува: Античко маслиново дрво во Италија старо преку 1500 години (Фото)

Дрво кое размислува: Античко маслиново дрво во Италија старо преку 1500 години (Фото)

Дрвото кое размислува – Античкото маслиново дрво во Пуглиа, Италија е старо преку 1500 години

Види

Момина солза против забрзан срцев ритам

Нежната и убава момина солза (Convallaria majalis) е тревесто растение од семејството Рускусови. Таа позната …