Почетна / Градина / Вести / Домашно куче почнало да плаче откако го сопствениците го оставиле во засолниште (ФОТО)

Домашно куче почнало да плаче откако го сопствениците го оставиле во засолниште (ФОТО)

 
Едно куче докажа дека и животните имаат чувства. Кога дознало дека е напуштено од нејзините сопственици, тоа станало депресивно и плачело како човек.

Ова е необичен случај во Калифорнија. Сопствениците на кчето, мелез помеѓу Лабрадор Ретривер и Питбул, го однеле во засолниште.

Тие кога го оставиле објасниле дека повеќе не можат да преземат одговорност за него. На животното не му требаше долго време да сфати дека тој веќе нема да ги види своите сакани луѓе.

Набргу откако тие заминале, кучето одбило да се храни и солзите почнале да течат од очите.

Неговото чувствително однесување било снимено од страна на персоналот на прифатилиштето и споделено на Facebook.

Види

Совет од Д-р Карачи: Жабуркањето на маслиновото масло е корисно – ова се болестите што ги лекува!

Маслиновото масло, освен тоа што не нема многу калории, исто така е многу корисно за …