06.07.2022
Почетна / Градина / Лек / Додека спиете ставете го ова камче до вас! Потоа заборавете на кошмарите и немирите

Додека спиете ставете го ова камче до вас! Потоа заборавете на кошмарите и немирите

КРИЗОПРАС

Обоеност: Различни нијанси на зелената боја

Основни карактеристики: Природност, прифаќање, смирување

Овој минерал нe потсетува дека сe во универзумот е поврзано во една целина.

Поттикнува надеж и искреност. Ги стимулира срцевата и сакралната чакра поттикнувајќи ја верноста и лојалноста во љубовните и професионалните врски.

Овој кристал ни помага да го надминеме егото и да ги просветлиме егоистичките акции од минатото.

Донесува емоционална стабилност и доверба и претставува одличен помошник кога сакаме да се исчистиме од минатите негативни емоции.

Терапевтски ефекти: Мошне добар кристал кога се работи за несоници предизвикани од кошмари и немир. Ја подобрува фертилноста и ја потпомага работата на ендокриниот систем, а успешни резултати се забележани и при третман на гихт.

Доколку сакате да го набавите ова природно камче и да си помогнете контактирајте го ДЕКО, ТУКА

 

Види

Алое Вера – според легендата ова растение ја направило војската на Алeксандар неуништлива

Алое Вера е растение кое потекнува од северна Африка, Мадагаскар и Арапскиот Полуостров. Нејзиното име …