Почетна / Градина / Животни / Додека спиеше во нејзиниот кревет влезе питон: Еве што се случи (Видео)

Додека спиеше во нејзиниот кревет влезе питон: Еве што се случи (Видео)

Оваа жена додека спиеше во нејзиниот кревет и влезе питон и ја нападна

Види

Запознајте го големиот цуцулест нуркач со свадбено перје на Преспанско Езеро

Запознајте се со големиот цуцулест нуркач со свадбено перје на Преспанско Езеро