06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Добро негувана жива ограда без напорна работа

Добро негувана жива ограда без напорна работа

Без разлика дали се работи за грмушки или зелените видови растенија, мала или голема жива ограда, GARDENA има различни видови на тримери за жива ограда за речиси сите барања и градини.

Тие се комфортни – Алатките на GARDENA за сечење се добро избалансирани и имаат ергономски дизајнирани рачки со кои гарантираат удобна работа. Производите се лесни и имаат интелигентни функции за поддршка на ергономски работни позиции за сите видови на апликации. За нарачки посетете ја интернет страницата на Синпекс Шоп.

Лесни се за користење – EasyCut моделите се лесни и моќни хемиски тримери со ергономски формирани рачки – идеални за сечење помала или пократка жива ограда.

Врвна обработка – Тие се лесни и удобни со максимален дофат од 3,5 метри. Со нив постигнувате ефикасно сечење на високата жива ограда безбедно од земјата.

Најдобра ергономска работна позиција – Главата што се навалува ви овозможува полесно да ги исечете врвовите на оградата од земјата.

За нарачки посетете ја интернет страницата на Синпекс Шоп.

Види

Како успешно да пресадите растенија

Растението треба да се пресади тогаш кога ќе се утврди дека саксијата станала претесна за …