Почетна / Градина / Вести / Дали некој ќе ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата?

Дали некој ќе ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата?

Никој не успеа да ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата! Можете ли Вие?

Види

Атропа Беладона ја има и во шумите кај нас: Како изгледа смртоносниот лист за деца и за возрасни?!

Атропа беладона е повеќегодишна грмушка на семејството Solanaceae (Solanaceae). Се наоѓа во Европа, Северна Африка …