Почетна / Градина / Вести / Дали кокошката може да снесе и црни јајца?

Дали кокошката може да снесе и црни јајца?

Дали имате видено црна кокошка и црни јајца?

Види

Откриени нови видови цвеќиња досега непознати за ботаничарите и целиот свет

Локалните ботаничари открија ново растение кое е уникатно. Растението, наречена Shealy’s Saxifrage, е пронајдена во …