Почетна / Градина / Вести / Дали ќе ја пронајдете голата жена на сликата помеѓу корењата?

Дали ќе ја пронајдете голата жена на сликата помеѓу корењата?

Никој не успеа да ја пронајде голата жена на сликата помеѓу корењата! Можете ли Вие?

Види

Што ќе се случи кога ќе скршите јајце под вода?

Што ќе се случи ако скршите живо јајце под вода? Институтот за океанска наука од …