Почетна / Градина / Дали имате видено црна кокошка и црни јајца?

Дали имате видено црна кокошка и црни јајца?

Дали имате видено црна кокошка и црни јајца?

 

Види

Фитонија – одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …