06.07.2022
Почетна / Градина / City Garden во Лондон (Фото)

City Garden во Лондон (Фото)

„Градската градина“ или City Garden, како што се нарекува градината подолу на фотографиите, е создадена во Лондон. Дизајнот е на компанијата „London Garden Designer“.

Погледнете го ова ремек дело:

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …