Почетна / Градина / Човек се сретнал со Горила женка која живеела со него 5 години! Погледнете ја емотивната средба

Човек се сретнал со Горила женка која живеела со него 5 години! Погледнете ја емотивната средба

Погледнете како горилата реагира на човекот кој ја одгледал, после 5 години од нејзиното враќање во дивината.

Види

Фитонијата е одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …