Почетна / Градина / Вести / Човек се сретнал со горила која живеела со него 5 години! Погледнете дел од емотивната средба

Човек се сретнал со горила која живеела со него 5 години! Погледнете дел од емотивната средба

Погледнете како горилата реагира на човекот кој ја одгледал, после 5 години од нејзиното враќање во дивината.

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …