18.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Четири растенија со кои нема да имате комарци

Четири растенија со кои нема да имате комарци

Лаванда

Освен дека во вашата градина или тераса ќе даде специјален летен изглед, лавандата со мирисот се бори со комарците и другите инсекти. Таа има интензивен вкус, поради кој ова лето ќе можете да уживате во секој момент без инсекти.

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …