Почетна / Градина / Вести / Четири растенија со кои нема да имате комарци

Четири растенија со кои нема да имате комарци

Ако не ги сакате комарците да ги уништат топлите летни ноќи, тогаш во градината, на балконот или на прозорците засадете ги овие ароматични билки.

Некои од нив може да се користат и во кујната и се разбира, освен комарците, тие ги бркаат и другите инсекти.

Овие 4 билки вреди да ги имате дома ова лето:

Види

Дали може да дислоцирате гигантско дрво ? (Видео)

Дали може да дислоцирате гигантско дрво во градовите? Секако дека да. Тоа претставува голем предизвик …