Почетна / Градина / Хортикултура (страна 15)

Хортикултура

Погледнете ја волшебната градина на Хорти Експерт MK во Скопје

Хорти Експерт MK одбележува повеќе од 26 години постоење, период кој ни е особено важен бидејќи е веќе доволен за потврда на безвременската димензија на нивните дела. Погледнати од оваа временска дистанца, тие блескаат со сета своја раскош и убавина како и првиот ден кога се создадени. Денес, нивните дела …

Повеќе »

Погледнете неколку интересни изведби на Градинарскиот центар ФОЈА

Градинарскиот и оперативен центар ФОЈА е компанија која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата. Во Градинарскиот центар ФОЈА, кој се наоѓа на бул. Борис Трајковски бр. 152 А (поранешна Првомајска), може да се снабдите со листопадни дрвја, зимзелени декоративни садници, грмушки и ниски растенија, сезонски цветен расад …

Повеќе »

Терасата може да биде едно од најубавите места во вашиот дом (Фотографии)

Терасата може да биде едно од најубавите места во вашиот дом. Тоа не е само место каде сушите алишта или пушите. Не ја затворајте, туку претворете ја во оаза во вашиот дом. Погледнете неколку идеи:

Повеќе »

Фоја започна акција со подароци по повод Велигденските празници

Оваа недела во пресрет на празникот Велигден, градинарскиот центар Фоја нуди голем избор на различни видови садници. Искористете го идеалното време и пролетта за извршување на многу градинарски работи. Уредете го вашиот двор, посадете садници, подигнете тревник … За тоа до крајот на оваа недела, поточно до 07.04, со секоја …

Повеќе »