06.12.2023
Почетна / Градина / Вести / БРАТ И СЕСТРА се препознаа на улица ПО 10 МЕСЕЦИ, погледнете ги само како се гушкаат од среќа

БРАТ И СЕСТРА се препознаа на улица ПО 10 МЕСЕЦИ, погледнете ги само како се гушкаат од среќа

Она што започна како нормална прошетка на две кучиња, стана вистинско изненадување за сите. Овие две кучиња веднаш се препознале. Беа брат и сестра од исто легло!

Кучињата Монти и Роси се родени во исто легло. „Тие беа шест“, рече Сузан Килип, сопственичка на Рози. И тогаш овие две кученца изгубија контакт.

Се додека не се сретнат повторно. Беше толку убаво, и двајцата само скокнаа и се прегрнаа“, рекла Сузан. „Беше неверојатно што се сетија по 10 месеци“.

Другата страна на приказната на Твитер ја сподели Либи Пинчер, чиј татко ја опиша средбата. „Па тој го шеташе своето куче, кога кон него тргна еден пар со бела верзија на неговото куче. Се испостави дека се брат и сестра од исто легло“.

 

Најпрекрасното нешто е што сега знаат дека живеат во близина! Нивните сопственици се договориле почесто да се гледаат, како и да одат заедно во парк за да можат двајцата да си играат.

Тие се преслатки!

Види

Момина солза против забрзан срцев ритам

Нежната и убава момина солза (Convallaria majalis) е тревесто растение од семејството Рускусови. Таа позната …