Почетна / Градина / Вести / Бебето ја подаде раката на своето куче – Еве што сними таткото во тој момент

Бебето ја подаде раката на своето куче – Еве што сними таткото во тој момент

Кучињата и бебињата знаат да бидат најдобри пријатели, а како тие комуницираат едни со други е најслатката работа. И двајцата споделуваат вистинска љубопитност и разиграност, а тоа ги прави најсовршени компатибилни придружници! Тие прават спомени кои траат цел живот, особено кога се снимени на видео како ова подолу.

Види

МЗШВ: Целокупното договорено количество на тутун од реколтата 2019 ќе биде откупенo

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, …