Почетна / Градина / Вести / Бајковити сцени со диви животни (Фотографии)

Бајковити сцени со диви животни (Фотографии)

Веќе знаете дека женскиот колектив е особено слаб кај жителите на дивиот свет. Овој пат, нашето внимание го привлекоа неверојатно убави фотографии од животни кои не се наши миленичиња, но можеби ќе ги сретнеме во некои природни прошетки, како што се слатки верверички, но и лисици. Овие фотографии што се направени од леќата на австрискиот фотограф Џулијан Рад, станаа вистинска сензација на Интернет.

Сигурни сме дека ќе уживате во галеријата подолу.

Види

Чудо: Рибарот спасил бела ајкула долга 6 метри : Погледнете како таа му се заблагодарува секој ден (Видео)

Арнолд Поинтер редовно лови покрај брегот на Јужна Австралија. Пред неколку години, тој забележал огромна …