07.12.2023
Почетна / Градина / Археолози пронашле семе 800 години старо – Што пораснало од него откако го посадиле?!

Археолози пронашле семе 800 години старо – Што пораснало од него откако го посадиле?!

Во 2008 година, археолозите вршеле ископување на Висконсин, каде дошле до неверојатно откритие.

Таму пронашле мал глинен сад стара повеќе од 800 години. На вистинското изненадување следело подоцна.

Погледнете го видеото на следната страна:

Види

Корисните својства на пашканатoт

Иако пашканатот не е меѓу повеќето кои го консумираат прехранбените производи кај нас, неговите здравствени …