07.12.2023
Почетна / Градина / Хортикултура / Аранжман со овошје, за свечена вечера (Фото)

Аранжман со овошје, за свечена вечера (Фото)

Аранжман со овошје, за свечена вечера.

 

 

Аранжманот го изработи Цвеќара Мели

Види

Кактус Кралица на ноќта – Selenicereus

Кралицата на ноќта раѓа црвени плодови што се сметаат за вистински деликатес. Интересното име потекнува …