Почетна / Градина / Вести / Алпите може да љубоморат: Погледнете каква бајка е Осогово во зима
Фото: Евгенија Мун

Алпите може да љубоморат: Погледнете каква бајка е Осогово во зима

Осогово во зима е новиот наслов кој ќе го привлече вашето внимание. Фотографиите се од лани од пријатели кои викендов беа во искачување на врвот Руен на Осоговските планини. Погледнете дел од прекрасните зимски пејсажи кои што тие ги направија, и објавени на Facebooк страната „Со грижа до бериќет

Види

Дали може да дислоцирате гигантско дрво ? (Видео)

Дали може да дислоцирате гигантско дрво во градовите? Секако дека да. Тоа претставува голем предизвик …