Почетна / Градина / Животни / 95% од вас неможат да го пронајдат волкот на оваа фотографија за помалку од 20 секунди

95% од вас неможат да го пронајдат волкот на оваа фотографија за помалку од 20 секунди

Пронајдете го волкот на следнава фотографија:

Види

Македонскиот ендем – водениот пајак Dolomedes plantarius

За фауната на пајаци во Македонија кои живеат на блатни и влажни ливади се знае …