Почетна / Градина / Вести / 8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. Неколку други интересни факти за животните: вашата мачка е способна да ве манипулира; луѓето купуваат поздрава храна за кучињата, отколку за себе; Научниците успеале да ги припитомат дивите лисици.

Извор: vdomimilenik.com.mk

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …