Почетна / Градина / Вести / 8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

7. Експертите дури и знаат кој тип на луѓе не чистат по своето домашно милениче. Изметот од кучиња во паркот го собираат 35,3 проценти од мажите, 18,2 проценти од оние со пониски примања, 26,2 проценти од сопствениците кои го пуштаат своето куче без поводник, а истото тоа го прават 58,2 проценти од жените, 68,7 проценти од оние со повисоки примања, како и 72,6 проценти од оние кои своето куче го држат на поводник.

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …