Почетна / Градина / Вести / 8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

6. Сопствениците на кучиња се поздрави, подобро се справуваат со секојдневниот стрес, порелаксирани се во животот и имаат голема самодоверба, па кај нив многу ретко се дијагностицира депресија. Кучињата имаат поповолно влијание врз здравјето на сопствениците од мачките. Дури и не мора да имате куче за подобро здравје: гледањето снимки од “слатки“ животни, го намалува крвниот притисок за помалку од една минута.

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …