Почетна / Градина / Вести / 8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

5. Сопственикот на питбул е често оној од кој треба да се плашите. Истражувањето направено на одделот за психологија на Универзитетот во Лестер открило дека младите, непријатни луѓе претпочитаат агресивни кучиња, со што се потврдува она што го знаевме од порано, а тоа е дека карактерот на кучето соодветствува со карактерот на сопственикот.

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …