Почетна / Градина / Вести / 8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

8. интересни факти за сопствениците на домашните миленици

4. Либералите и конзервативците се разликуваат и по изборот на расата на миленикот. Истражувањата покажале дека луѓето сакаат куче кое што се вклопува со нивните морални ставови. Либералите сакаат понежни кучиња, кои се рамноправни со сопственикот, додека конзервативците сакаат лојални и послушни кучиња.

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …