Почетна / Градина / Животни / Група волци го опколија коњот, и никој не очекуваше да се случи ОВА!

Група волци го опколија коњот, и никој не очекуваше да се случи ОВА!

Група волци го опколија коњот, но не очекуваа ОВА да се случи во продолжението!

Да се ​​биде опкружен со глутница волци не е баш добра ситуација во која би сакале да се најдете.

Еден коњ се најде во друштво на волци, и им докаже на волците дека тој не е баш најдобриот оброк за нив.

Види

Научници: Кучињата ги разбираат човечките зборови

Научниците докажаа факт што повеќето сопственици на кучиња го знаат – најдобриот пријател на човекот …