23.05.2022
Почетна / Градина / Вести / 23 дена лежел во болница, и секој ден му доаѓал на посета гулаб. Кога ќе ја дознаете вистината …

23 дена лежел во болница, и секој ден му доаѓал на посета гулаб. Кога ќе ја дознаете вистината …

Медицинската сестра која ја направила оваа фотографија напишала: Поминаа 23 дена откако овој пациент пристигна во болницата и за овие 23 дена никој од неговото семејство не дојде да праша за неговото здравје. Но, гулабот доаѓа на секои 2 дена и седи на неговиот кревет. Гулабот останува некое време, а потоа лета на небото. “Подоцна откривме дека еден човек секој ден седеше на клупа во парк во близина на болницата и ги хранеше гулабите, вклучително и овој. Луѓето забораваат, но оваа птица не.

Види

Сакаше да ја истепа неговата сопруга: Еве што направи кучето за да ја спаси

Сакаше да ја истепа својата сопруга: Погледнете на следната страна што направи нејзиното куче за …