Warning: Error while sending QUERY packet. PID=20196 in /home/mojata/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924
17 примери дека животните ги чувствуваат истите чувства како нас – gradina.mk

Почетна / Градина / Животни / 17 примери дека животните ги чувствуваат истите чувства како нас

17 примери дека животните ги чувствуваат истите чувства како нас

Животните можат да го сакаат и да го покажат. И ако сеуште не сте убедени дека слатките животинки имаат емоции и, пред сè, знаат како да ги покажат. Овие фотографии тоа ќе ви го докажат.

Љубовта е за секого, нели?


Повеќе фотографии на следната страна:

Види

Мачка отишла пред ветеринарна болница и побарала помош, а кога ќе дознате зошто… (Видео)

Чудо се случило пред една ветеринарна болница во Турција. Трудна мачка се појавила пред болницата …