05.07.2022
Почетна / Градина / Вести / 12 работи што не ги знаете за Јужна Африка

12 работи што не ги знаете за Јужна Африка

11. Во Јужна Африка се наоѓа најдолгиот пат за вино во светот: вински пат R62.

12. Јужна Африка е втора по големина светски производител на макадамија. Снегулките, како и нивните масла се извезуваат на целиот свет.

Види

На која позиција треба да бидaт цвеќињата поставени во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …